3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Warcraft (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Duncan Jones | Cast: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, e.a. | Kijk direct
In het koninkrijk Azeroth wonen mensen, dwergen, elfen en andere mythische wezens samen. De vrede wordt bedreigd wanneer gevaarlijke en gewelddadige Orcs door een magisch portaal verschijnen. Zij zijn op zoek naar een nieuw woongebied, omdat hun eigen land is vernietigd. Al snel nemen de spanningen toe. Een gewapend conflict is onvermijdelijk.



Oblivion (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, e.a. | Kijk direct
2077. Jaren na een allesvernietigende nucleaire oorlog, werkt Jack Harper voor een organisatie die de laatste delfstoffen op de aarde bij elkaar tracht te schrapen. Zijn leven verandert compleet wanneer hij een beschadigd ruimteschip ontdekt met daarin de vrouw die hij herkent uit zijn dromen. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen.



Ma (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tate Taylor | Cast: Octavia Spencer, Diana Silvers, Luke Evans, e.a. | Kijk direct
Sue Ann, een alleenwonende dierenartsassistente, stelt haar kelder beschikbaar als feestlocatie voor de lokale jeugd. Maggie en haar vrienden maken gretig gebruik van dit aanbod en de alcohol die hun gastvrouw, die ze al snel de naam 'Ma' geven, hen laat drinken. De gastvrijheid van Sue Ann verandert echter steeds meer in een angstaanjagende obsessie, waardoor de tieners moeten vechten voor hun leven.





Bekijk de afbeeldingMEER NETFLIX
De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd


NieuwsFilm

meest populair