Ma (2019)

Welcome to Ma's

Doorgedraaide Octavia Spencer houdt grillige B-horror ternauwernood op de been.
play

5,5 details

  • 99 Min
  • Horror
  • Thriller
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

Een eenzame vrouw wordt bevriend met een groepje tieners. Ze laat hen een feestje bouwen in hun huis. In eerste instantie kunnen de tieners hun geluk niet op, maar dan beginnen ze twijfels te krijgen bij de werkelijke intenties van hun gastvrouw.

Regie
Tate Taylor
Cast
Luke Evans, Octavia Spencer, Juliette Lewis, Allison Janney, Missi Pyle, Tate Taylor, Diana Silvers, Dominic Burgess, McKaley Miller, Kyanna Simone Simpson, Gianni Paolo, Tanyell Waivers, Andrew Matthew Welch, Skyler Joy, Heather Marie Pate, Dante Brown, Victor Turpin, Margaret Fegan, Corey Fogelmanis.
Release
30.05.2019
Release NL
30.05.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Tate Taylor | Cast: Octavia Spencer (Sue Ann / Ma), Diana Silver (Maggie), Juliette Lewis (Erica), McKaley Miller (Haley), Corey Fogelmanis (Andy), Luke Evans (Ben), Allison Janney (Doctor Brooks), e.a. | Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2019

Octavia Spencer is één van de beste actrices van onze tijd. Als ongelooflijk betrouwbare karakteractrice heeft ze de afgelopen jaren menig maal de show gestolen, met drie Oscarnominaties voor beste vrouwelijke bijrol tot gevolg (ze verzilverde haar eerste, voor The Help). Het was een kwestie van tijd tot een studio het aandurfde om Spencer een hoofdrol te geven. In Ma is haar taak een aan alle kanten matige horrorfilm beter te maken. Ze slaagt erin om één van de meest campy horrorfilms van de laatste jaren vermakelijker te laten zijn dan hij eigenlijk is.

Ma draait om enkele tieners in een klein dorpje in de Amerikaanse provincie. Middelbarescholier Maggie, gespeeld door Diana Silver, is zojuist met haar moeder terugverhuisd naar dier geboortedorp en maakt al snel vrienden met een groepje leeftijdsgenoten. In het weekend hebben deze pubers maar één doel voor ogen: zoveel mogelijk alcohol naar binnen krijgen. Dat gaat als minderjarigen nogal moeizaam, totdat de mysterieuze Su-Ann uitkomst biedt. Ze is niet alleen bereid om drank op de kop te tikken, maar biedt ook nog eens haar kelder aan als hangplek. Wat kan er misgaan? Een hoop uiteraard, en het duurt dan ook niet lang voordat blijkt dat deze vriendelijke vrouw meer in haar schild voert.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Ma Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Ma

acties