Nieuw op Netflix: Krachtige dramafilm 'The Mustang' met Matthias Schoenaerts

Nieuw op Netflix: Krachtige dramafilm 'The Mustang' met Matthias Schoenaerts

De streamingdienst pakt woensdag weer uit met een ware topfilm.

Netflix pakt woensdag uit met een krachtige dramafilm: The Mustang (2019). In deze film van Laure De Clermont-Tonnerre (Lady Chatterley's Lover) speelt de Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts (Amsterdam) een wilde crimineel die even wild paard moet zien te temmen.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft The Mustang een zeer goede score van 95 procent met een gemiddelde beoordeling van een 7.5. Critici zijn dus lovend over deze dramaprent.

De recensenten prijzen met name het strakke regiewerk en het bijzonder sterke spel van hoofdrolspeler Schoenaerts. De film wordt omschreven als 'oprecht' en 'krachtig'.

The Mustang is dan ook een absolute aanrader!


The Mustang (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Laure De Clermont-Tonnerre | Cast: Matthias Schoenaerts, Bruce Dern, Gideon Adlon, e.a. | Stuur melding
Roman, een geharde crimineel, zit zijn straf uit in een gevangenis in Nevada. Hij krijgt de kans om mee te doen aan een rehabilitatieprogramma met wilde paarden. De paardentrainer wijst hem een koppige mustang toe. Een lastige klus, maar Roman doet wat hij kan. Ondertussen probeert hij ook de band met zijn dochter te herstellen.



The Mustang is vanaf woensdag op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair