De 'Predator'-film 'Prey' lijkt zomaar goed nieuws te krijgen

De 'Predator'-film 'Prey' lijkt zomaar goed nieuws te krijgen

'Prey' actrice Amber Midthunder bevestigt dat er een onderhandeld wordt over een vervolg op de 'Predator'-film.

Amber Midthunder, de ster van de Predator-film Prey, bevestigt dat er onderhandeld wordt over een mogelijk vervolg op de streaming-hit. Prey was afgelopen zomer een grote hit op Disney+ en fans wachten vurig op nieuws over een vervolg.

In Prey speelt Midthunder Naru, een vrouwelijke krijgster van de Comanche-stam die in Noord-Amerika woonden in de 18de eeuw. Als een buitenaardse dreiging haar stam begint te terroriseren belooft Naru het wezen te doden.

De beste Predator-film
Prey, geregisseerd door Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane), werd zeer goed onthaald door critici en fans, velen noemden het de beste Predator-film sinds het origineel uit 1987.

In een interview met Variety werd Midthunder gevraagd naar de vorderingen van een vervolg op Prey. In het interview bevestigt de actrice dat er onderhandeld wordt.

"Ik heb geen datum voor je, maar er wordt zeker gesproken over een vervolg. Ik ben er klaar voor. Het was een geweldige ervaring en ik kan niet wachten om te zien waar het verhaal naar toe gaat."



Één van de meest bekeken films op Disney+
Regisseur Trachtenberg heeft eerder al aangegeven dat hij samen met 20th Century Studios meerdere films in het Predator-universum aan het ontwikkelen is.

Prey werd na de release in augustus de meest bekeken film ooit op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. En ook in de rest van de wereld werd de film veel bekeken op Disney+. Het is duidelijk dat er genoeg fans zitten te wachten op een nieuwe Prey-film.

Prey is, net als een aantal andere Predator-films, te streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair