Netflix geeft veel prijs over zijn grote films in 2023!

We worden dit jaar getrakteerd op heel veel gaafs!

Wouter Drummen 18 januari 2023 15:33 in Video
Netflix is dé streaminggigant en dat willen ze blijven ook. Als je kijkt naar de onderstaande trailer lijkt ze dat wel te gaan lukken!

Vandaag de dag zijn er heel wat streamingdiensten. Denk bijvoorbeeld maar aan Amazon Prime, Disney+, HBO Max en de nieuwe SkyShowtime, om er maar een paar te noemen. Netflix is toch nog wel dé grote baas en toont dat nu weer eens opnieuw aan.

Nieuwe jaar
Vorig jaar werden we getrakteerd op veel moois. Denk bijvoorbeeld maar aan The Adam Project, Guillermo Del Toro's Pinocchio en Knives Out: Glass Onion. In 2023 komt er echter nog veel meer moois aan!

Niet alleen worden we getrakteerd op de eerste officiële beelden van mega-blockbusters Extraction 2 en Rebel Moon, ook lijkt de streamingdienst goud in handen te hebben met Luther: The Fallen Moon.

Meer
Daar blijft het niet bij. Netflix heeft ook miljoenen geïnvesteerd in o.a. Heart of Stone met Gal Gadot, Damsel met Millie Bobby Brown en Pain Hustlers met Emily Blunt.

Pak de agenda er maar even bij, want er komen behoorlijk wat veelbelovende films voorbij in de knallende sneak preview hieronder!NieuwsFilm

meest populair