Niemand vraagt Tom Hanks nog naar zijn geweldige misdaadklassieker

Niemand vraagt Tom Hanks nog naar zijn geweldige misdaadklassieker

De acteur zelf vindt het doodzonde.

De legendarische Tom Hanks heeft al heel wat topfilms gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Saving Private Ryan en Forrest Gump. Toch wordt een van zijn betere films bijna altijd vergeten.

De met een Oscar bekroonde Hanks is al decennia lang actief in Hollywood. Recentelijk verscheen weer een trailer van een van zijn nieuwe projecten, genaamd A Man Called Otto. Hanks geeft op dit moment dan ook de nodige interviews, maar wordt nooit gevraagd naar een van zijn geliefde films.

Reactie
Ondanks het feit dat hij de onderstaande films al jarenlang geleden heeft gemaakt, wordt Hanks nog vaak gevraagd naar Philadelphia, Apollo 13 en The Green Mile. Hij krijgt echter nooit iets te horen over Road to Perdition. Dit vindt hij zelf doodzonde.

Hanks laat zich er nu over uit: "Het is best vreemd dat niemand mij ooit vraagt na 'Road to Perdition'. Het was namelijk een geweldige film om te maken. Plus, die film heeft echt alles".

Geweldig team
Zo vervolgt Hanks: "Het is opgenomen door iconische Conrad Hall en ook Paul Newman in erin. Zelfs Jude Law en Daniel Craig zitten erin. Zij waren toen nog 'beginners', maar horen vandaag de dag tot de grootste sterren in Hollywood".

"Mensen vragen me altijd over welke films we het over vele jaren nog zullen hebben. Ik kijk veel klassieke films, van de jaren '40 en '50. Dit zijn echt topfilms en 'Road to Perdition' komt er echt behoorlijk dicht bij in de buurt!"

Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair