Netflix maakt bekend wanneer we 'Extraction 2' kunnen gaan zien

Netflix maakt bekend wanneer we 'Extraction 2' kunnen gaan zien

Chris Hemsworth keert terug als Tyler Rake in het vervolg op de Netflix-hit.

Extraction met Chris Hemsworth is nog altijd één van de meest bekeken films op Netflix. Nu maakt de streamer eindelijk bekend wanneer we het vervolg kunnen gaan zien.

Netflix deelde op social media een trailer van de grootste releases die dit jaar op de streamingdienst gaan verschijnen. Uit dit voorproefje wordt duidelijk dat we Chris Hemsworth terug gaan zien als Tyler Rake op 16 juni in Extraction 2.

In de trailer zien we ook de eerste beelden van het langverwachte vervolg. De beelden maken het duidelijk dat er weer genoeg actie is om naar uit te kijken.



In Extraction 2 moet Tyler Rake één van de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld penetreren om zo een familie te redden die wordt bedreigd door een Georgische maffia-baas.

De Thor-ster werkt weer samen met regisseur Sam Hargrave die eerder al stunt coördinator was van verschillende Marvel-films.

"We hebben vuistgevechten, auto achtervolgingen, explosies, treinen, helikopters" zegt regisseur Hargrave. "Het is de droom van elke actie-fan."

Extraction 2 is vanaf 16 juni te zien op Netflix. Het eerste deel is nu te streamen op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair