3 prachtige topfilms op Netflix om nu te kijken

Films om even bij stil te staan.

Zoe van Leeuwen 28 januari 2023 20:30 in Netflix
Er staan opvallend veel dramafilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige dramafilms die je op de streamingdienst vindt.

Memoirs of a Geisha

Regie: Rob Marshall | Hoofdrollen: Li Gong, Togo Igawa, Mako | Kijk nuEen verhaal van liefde en verraad tegen de achtergrond van de snel veranderende Japanse maatschappij in de 20ste eeuw. De 9-jaar oude Chiyo is de dochter van een arme visser en wordt van haar familie gescheiden en verkocht aan een geisha-huis in het Gion-district van Kyoto. Hier is ze het mikpunt van de grillen van hoofd-geisha Hatsumomo, maar zij weet zich te verzetten en groeit met hulp van Hatsumomo's concurrente Mameha uit tot de beroemdste geisha van Japan.

The Mustang

Regie: Laure de Clermont-Tonnerre | Hoofdrollen: Matthias Schoenaerts, Bruce Dern, Connie Britton | Kijk nuMustang is het verhaal van Roman Coleman. Hij is een gewelddadige gevangene die de kans krijgt deel te nemen aan een rehabilitatieprogramma. Als onderdeel daarvan moet hij helpen bij de training van wilde mustang-paarden.

Zoe

Regie: Drake Doremus | Hoofdrollen: Léa Seydoux, Ewan McGregor, Theo James | Kijk nuZoe draait om twee collega's die in een baanbrekend onderzoekslaboratorium werken waar technologie ontwikkeld wordt die romantische relaties verbetert en perfectioneert. Naarmate het werk vordert, ontdekt het tweetal dat hun ontdekkingen belangrijker zijn dan ze dachten.

NieuwsFilm

meest populair