3 loeispannende thrillers op Netflix om direct te kijken

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Zoe van Leeuwen 26 januari 2023 22:30 in Netflix
Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Summit Fever

Regie: Julian Gilbey | Hoofdrollen: Ryan Phillippe, Michel Biel, Hannah New | Kijk nuEen groep vrienden is van plan om 's werelds meest uitdagende bergen te beklimmen. Hun gedurfde droom verandert al snel in een angstaanjagende nachtmerrie wanneer een dodelijke storm de klimmers in de buurt van de top insluit en alle hoop op redding afneemt. Met de kansen tegen hen gestapeld, worden de vrienden gedwongen om elkaar te vertrouwen, zodat ze zichzelf kunnen redden met alle middelen die nodig zijn.

Intrusion

Regie: Adam Salky | Hoofdrollen: Freida Pinto, Robert John Burke, Logan Marshall-Green | Kijk nuEen vrouw verhuist met haar echtgenote naar een klein dorpje. Daar lijkt alles mooi en vredig, maar al snel komt hun leven op z'n kop te staan op het moment dat er een overval plaatsvindt.

Duplicity

Regie: Tony Gilroy | Hoofdrollen: Julia Roberts, Clive Owen, Paul Giamatti | Kijk nuClaire Stenwick en Ray Koval zijn twee geliefden die beide werken als bedrijfsspionnen in het zakenleven aan Wall Street. Wanneer ze door hun respectievelijke bazen bedrogen worden en de kans krijgen een waardevol product te stelen besluiten ze samen te werken.

NieuwsFilm

meest populair