Ashley Benson deelt pikante foto's uit haar nieuwste film 'Alone at Night'

De actrice gaat weer uit de kleren voor een rol.

Lise 21 januari 2023 22:30 in Algemeen
De release van Alone at Night wordt gevierd! De nieuwe horrorfilm maakt zijn opwachting en tot die tijd houdt actrice Ashley Benson haar volgers zoet met pikante beelden uit de film.

Benson kruipt voor Alone at Night in de huid van Vicky. Daarvoor moet de actrice uit de kleren, want haar personage is een camgirl. Geen onbekend terrein voor Benson, want in Spring Breakers was zij ook al de gehele film te zien in bikini.

Pikante foto
Op Instagram deelt de Pretty Little Liars-ster een pikante, alleszeggende foto van de nieuwe film. Zo is ze in neon-licht in lingerie te zien. Het regent complimenten onder haar post en veel volgers zijn enthousiast over Alone at Night.


Het verhaal
In Alone At Night is Vicky (Benson) op zoek naar manieren om met haar break-up te dealen. Ze ontsnapt naar een afgelegen huisje in een bos om daar door te gaan met het werk dat ze al deed: online model staan in lingerie.

De camgirl ontdekt later dat ze niet alleen in het bos is en probeert te ontsnappen aan een angstaanjagende, gemaskerde moordenaar.NieuwsFilm