HBO Max cancelt hitserie, 'The Last of Us' is peperduur en update over 'Wednesday' seizoen 2

Het opvallendste nieuws op SerieTotaal.nl.

Bram de Groot 22 januari 2023 22:30 in Algemeen
Naast FilmTotaal bestaat ook SerieTotaal en op SerieTotaal besteden we vooral aandacht aan de series die op televisie en streamingdiensten verschijnen.

Hieronder een overzicht van het opvallendste nieuws over series van de afgelopen dagen.

HBO Max verrast met cancelen bekende serie

HBO Max heeft besloten om te stoppen met de nieuwe versie van Gossip Girl. Hetgeen betekent dat de serie na twee seizoenen zal stoppen en dat de aflevering die op donderdag 26 januari zal worden uitgezonden, alweer de laatste zal zijn.

De hitserie 'The Last of Us' kost HBO Max bakken met geld

HBO Max staat niet bekend om het maken van goedkope series en het verfilmen van de iconische videogame The Last of Us is daarop geen uitzondering.

Hoewel HBO het budget van de gloednieuwe hitserie niet officieel heeft bekend gemaakt, suggereert een rapport van New Yorker dat de serie circa $10 miljoen per aflevering heeft gekost

Jenna Ortega geeft nieuwe update over 'Wednesday' seizoen 2

De serie Wednesday werd onlangs verlengd voor een tweede seizoen, maar wanneer we dat kunnen verwachten is onduidelijk. Actrice Jenna Ortega heeft ons nu wel een kleine update gegeven over de vooruitgang van de serie.Meer nieuws over series op tv en de bekende streamers zoals Netflix, Disney+ en Videoland vind je op SerieTotaal.NieuwsFilm