Fans weten wie de Ghostface-moordenaar is na het zien van 'Scream VI'-trailer

Fans weten wie de Ghostface-moordenaar is na het zien van 'Scream VI'-trailer

Heel erg vergezocht of zijn ze verrekte scherp?

Over een kleine twee maanden verschijnt Scream VI van dezelfde makers die begin vorig jaar met Scream (zonder 5) een frisse wind door de enigszins uitgebluste slasherfranchise lieten waaien.

Het origineel uit 1996 bevatte altijd nog één van de grootste verrassingen, namelijk dat de beroemde gemaskerde Ghostface-moordenaar uiteindelijk niet uit één persoon bestond, maar een duo bleek te zijn.

Eén van hen was Stu Macher (Matthew Lillard), die schijnbaar werd gedood nadat hij verschillende keren was neergestoken en een grote televisie op zijn hoofd had laten vallen. Nu suggereert een virale nieuwe fanvideo op TikTok echter dat het personage zou kunnen terugkeren.

Vanaf maart in de bioscoop
Door een clip uit het origineel te vergelijken met de onlangs uitgebrachte trailer voor Scream VI (zie hieronder), is er een klein verband te zien.

Nadat hij zijn compagnon heeft neergestoken, haalt Stu het mes door zijn handschoen om het bloed eraf te krijgen. In de trailer doet de nieuwste Ghostface een soortgelijke beweging nadat hij heeft ingebroken in het appartement van Gale Weathers (Courteney Cox). Toeval of niet?



NieuwsFilm

meest populair