Birgit Schuurman lekker in de hottub op Insta-foto's

De zus van Katja is bij een klein paradijsje.

FilmTotaal 23 januari 2023 06:45 in Celebrity
Haar grote zus Katja Schuurman is duidelijk populairder, maar dat neemt weg dat velen ook van haar zusje Birgit Schuurman hebben gehoord. Alweer een flinke tijd geleden zaten ze zelfs samen in een film.

De zo'n twee jaar jongere Birgit is al sinds 1996 actrice en speelde voor het eerst in een aflevering van de tv-serie Ik ben je moeder niet. Maar daar bleef het uiteraard niet bij. Ze werd ook zangeres en was te zien in allerlei tv-programma's.

De eerste grotere film waarin ze te zien was heet Florus en daarna volgden titels als De eetclub, Black out (met katja), Bro's Before Ho's, Rokjesdag, Soof 2 en redelijk recent Casanova's. Haar laatste optreden had ze in een tv-serie, namelijk De Afvallige uit 2021.

In een hottub
"WoW... ik ben al 2 keer eerder op deze fantastische plek geweest maar nog nooit in de winter, en dan nu ook nog terwijl het sneeuwde. Buitengoed de Gaard is echt een klein paradijsje," schrijft ze bij een reeks foto's.

We zien Birgit zelfs even in de hottub. Helemaal niet verkeerd met dit winterse weer. "Een weekendje weg met z'n tweetjes, mogelijk gemaakt door mijn lieve ouders," aldus de actrice.


Wil je de 44 jarige Birgit op de foto's zien? Bekijk dan deze dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm