Zo ziet Sylvie Meis er in de ochtend uit op Insta-foto's

Marilyn Monroe is er niks bij!

FilmTotaal 23 januari 2023 12:51 in Celebrity
De laatste tijd post BN'er Sylvie Meis de nodige kiekjes op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak.

Meis, voornamelijk actief als presentatrice, actrice, maar ook als model, tekende enige tijd geleden een lucratief contract bij de bekende supermarkketen Aldi. Sindsdien maakt ze reclame voor de Aldi-kledinglijn, iets waar haar Instagram vol mee staat. Wanneer ze eens even niet werkt, zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Vakantie
Meis, o.a. bekend van de serie Costa! en Elvy's Wereld So Ibaza!, ging recentelijk op vakantie en deelde de nodige 'spannende' kiekjes van zichzelf op het strand. Ondanks het feit dat haar vakantie erop zit, deelt ze toch weer eens een mooi plaatje.

Ze post nu namelijk een foto van hoe zij er 's ochtends bijloopt. Eerlijk is eerlijk, de 44-jarige Meis ziet er prachtig uit. Ze werd dan ook bedolven onder de complimenten. Heel erg gek is dit niet, want misschien is dit wel een van haar mooiste kiekjes.


Interesse in de foto? Klik dan hier!

Avatar
Enige tijd geleden deelde Meis ook nog 'kunstwerkjes' van zichzelf, die ze heeft kunnen maken met de app Lensa. Dit programma geeft je de mogelijkheid om foto's van jezelf om te zetten naar soort van stripfiguurtjes, in allerlei vormen en maten.

Zelfs als stripfiguur ziet ze er geweldig uit. Oordeel zelf maar met de onderstaande plaatjes.NieuwsFilm