Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn op dit moment de meest bekeken films op de streamingdienst.

Jeffrey Kouters 24 januari 2023 16:52 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Narvik (2022)
Regie: Erik Skjoldbjærg | Cast: Kristine Hartgen, Carl Martin Eggesbø, Christoph Gelfert Mathiesen, e.a. | Kijk direct
Noorwegen, winter 1940. Tienduizenden soldaten uit verschillende landen vechten in de kustplaats Narvik tegen de Duitsers, die deze willen veroveren om ijzererts te kunnen vervoeren. Deze harde strijd eindigt in Hitlers eerste nederlaag. Na afloop, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt hij een schokkende waarheid over zijn vrouw.

#2 JUNG_E (2023)
Regie: Sang-ho Yeon | Cast: Kang Soo-yeon, Kim Hyun-joo, Ryu Kyung-soo, e.a. | Kijk direct
2194. De mensheid heeft gelaakt goed voor de aarde te zorgen, waardoor deze onbewoonbaar is geworden. De overlevenden wonen nu in een enorme schuilkelder waar een burgeroorlog is uitgebroken. Een onderzoeker probeert deze te beëindigen door de hersenen van een oorlogsheld te klonen: die van haar moeder. Hiervan worden onverslaanbare robots gemaakt die de strijd aan gaan.

#3 The Pledge (2001)
Regie: Sean Penn | Cast: Jack Nicholson, Patricia Clarkson, Benicio Del Toro, e.a. | Kijk direct
Rechercheur Jerry Black staat letterlijk op het punt om met pensioen te gaan. Uitgerekend dan wordt het verminkte dode lichaam van een jong meisje gevonden. De moeder van het meisje laat Black beloven dat hij koste wat het kost de moordenaar zal vinden. Wanneer een voormalig crimineel uiteindelijk een bekentenis aflegt, lijkt de zaak te zijn opgelost.#4 The Mustang (2019)
#5 Buddy Games (2019)
#6 Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
#7 Zwanger & Co (2022)
#8 Black Knight (2001)
#9 The Pale Blue Eye (2022)
#10 Rogue Agent (2022)


NieuwsFilm