Oscarwinnaar en Tarantino-lieveling tekent voor nieuwe actiekomedie 'Old Guy'

De film wordt geregisseerd door Simon West (Con Air).

Jan-Peter Rook 25 januari 2023 20:30 in Algemeen
Oscarwinnaar Christoph Waltz, onder meer bekend van zijn iconische rollen in Quentin Tarantino's films Inglourious Basterds en Django Unchained, heeft een nieuw project te pakken. Waltz gaat spelen in de nieuwe actiekomedie Old Guy.

De film wordt geregisseerd door Simon West, die je zou kunnen kennen van actiefilms als Con Air, The Expendables 2 en Lara Croft: Tomb Raider. Het script wordt geschreven door Greg Johnson (The Last Son).

Oude rot
Waltz gaat een huurmoordenaar op leeftijd spelen, genaamd Terry Eubanks. Hij vindt zichzelf nog steeds de allerbeste in het vak, maar hij heeft wel eens betere tijden gekend. Wanneer z'n werkgever weer eens een beroep op hem doet, is Terry dolblij.

Maar dan blijkt dat hij de piepjonge en veelbelovende, maar tevens uitermate irritante Wihlborg moet trainen om net zo'n goede moordenaar te worden als hijzelf. Het duo moet topleden van een ander misdaadsyndicaat elimineren, maar tijdens de missie komen Terry en Wihlborg erachter dat hun eigen werkgever iets voor ze verzwijgt.

De opnames gaan binnenkort van start in Belfast in Noord-Ierland.

NieuwsFilm