Yolanthe Cabau laat zien hoe haar lichaam zo strak blijft

Ze deelt weer eens een filmpje.

FilmTotaal 25 januari 2023 10:11 in Celebrity
De geliefde BN'er Yolanthe Cabau heeft meer dan genoeg te doen. Wanneer ze eens even niet werkt gaat ze graag naar de gym. Hier deelt ze nu een videootje van.

De 37-jarige Cabau heeft het maar druk. Ze is voornamelijk actief als actrice en in diverse Nederlandse films te zien, maar af en toe scoort ze ook rollen in Amerikaanse producties.

Werk
Enige tijd geleden was de schoonheid nog in Egypte voor de opnames van de Amerikaanse thriller Egyptian Affair. Recentelijk tekende ze ook nog voor een rol in Vacation Nightmare.

Niet zo heel gek dus, dat Cabau ook de Golden Globes 2023 bijwoonde. Hier wist ze nog hoge ogen te gooien op de rode loper, zoals dat hier te zien is.

Gym
Af en toe moet Cabau dus wel even wat stoom afblazen en dat doet ze in het krachthonk. Cabau ziet er prachtig uit en dat wil ze ook zo houden, dus wanneer ze kan gaat ze graag sporten.

Hier deelt ze wel vaker foto's en filmpjes van op haar Instagram-pagina, en nu is het weer raak. In het onderstaande filmpje doet ze verschillende oefeningen en maakt ze reclame voor haar eigen Cabau-drinkfles, maar je zou toch denken dat de meeste mensen ergens anders naar kijken...NieuwsFilm