3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 25 januari 2023 13:18 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Promising Young Woman (2020)
Regie: Emerald Fennell | Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, e.a. | Te zien op: Prime Video
Casie had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, 's nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich om te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen.Life (2017)
Regie: Daniel Espinosa | Cast: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, e.a. | Te zien op: HBO Max / Netflix
De zes bemanningsleden van het International Space Station staan op het punt om een van de belangrijkste ontdekkingen ooit te doen: buitenaards leven op Mars. Wanneer de astronauten hun onderzoek beginnen te doen, blijken hun methodes onbedoelde gevolgen te hebben. De levensvorm blijkt intelligenter dan gedacht en zich razendsnel te kunnen ontwikkelen. Hierdoor moeten de bemanningsleden al snel vrezen voor hun leven.Roma (2018)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Yalitza Aparicio, Diego Cortina Autrey, Marco Graf, e.a. | Te zien op: Netflix
Cleo is een jonge vrouw met Mixteekse roots. Ze werkt als kindermeisje voor een welgesteld gezin met zes kinderen in Roma, een buitenwijk van Mexico-Stad, in de roerige jaren zeventig. Haar taak wordt door het scheurende huwelijk van de ouders alsmaar uitdagender. Ondertussen neemt ook haar eigen leven een onverwachte wending. Aan Cleo om zich staande zien te houden.NieuwsFilm