'Glass Onion'-regisseur wil nieuwe subtitel voor de 'Knives Out'-reeks

Hij vindt 'A Knives Out Mystery' niet passen bij de films...

Lise 25 januari 2023 13:59 in Algemeen
Eerder was er al kritiek op de subtitel voor Glass Onion. De naam A Knives Out Mystery past volgens regisseur en schrijver Rian Johnson niet helemaal onder het Knives Out-vervolg en komt daarom nu met een andere optie.

Zowel Glass Onion als Knives Out hebben één belangrijke, terugkerende hoofdrolspeler. Benoit Blanc - gespeeld door Daniel Craig - keert in de reeks telkens terug.Begrijpelijke keuze
In een interview met The Filmcast vertelde Johnson dat de keuze voor de subtitel niet tegen zijn wil in is gekozen en dat hij de keuze zeker ook begrijpt. Filmkijkers kennen Knives Out natuurlijk omdat het een grote hit was.A Benoit Blanc Mystery
De regisseur vertelt vervolgens dat hij graag een andere subtitel in de reeks wil hebben. Zelf denkt hij aan A Benoit Blanc Mystery, maar het duurt nog wel even voordat het echt realiteit zal worden.

Johnson denkt namelijk dat het nog even duurt voordat mensen de naam Benoit Blanc meteen linken aan de whodunit-films. Wie weet krijgen we over een tijd een vervolg met een andere titel!

NieuwsFilm