Zelfs met een nerdy-bril ziet Sylvie Meis er beeldschoon uit

Ze deelt weer eens enkele kiekjes op haar Instagram-pagina.

Door redactie 26 januari 2023 11:01 in Celebrity
De geliefde BN'er Sylvie Meis deelt wel vaker kiekjes en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak.

We zijn het inmiddels wel gewend van Meis dat ze veel post op haar Instagram-pagina. Enige tijd geleden tekende ze een lucratief contract bij de bekende supermarktketen Aldi. Sindsdien duikt ze wel vaker op in lingerie, die verkocht wordt in de Aldi zelf.

Reclame
Niet zo heel gek dus, dat Meis verschillende 'ondergoed en badjas'-foto's post op haar Instagram, waar ze maar liefst 1,4 miljoen volgers heeft. Toch verschijnen hier de laatste tijd iets minder van, aangezien Meis op vakantie ging.

We werden we dan wel weer getrakteerd op bikinifoto's en uitjes op het strand van de 44-jarige Meis. Ook hier staat haar Instagram vol mee. Ze is echter inmiddels alweer terug in Nederland en deelt nu een foto waar ze gewoon lekker aan het relaxen is met een bak koffie.

Foto
Meis, o.a. bekend van de serie Costa! en Elvy's Wereld So Ibaza!, heeft een gigantische bril op maar eerlijk is eerlijk, zelfs deze staat haar enorm goed. Bekijk het kiekje hieronder.Ook als Meis van huis uit werkt ziet ze er nog steeds fantastisch uit. Dat toont ze ook wel aan met de onderstaande foto's.NieuwsFilm

meest populair