Ava DuVernay ('When They See Us') rekruteert Marvel en DC-sterren voor volgende film

'Caste' heeft een ware sterrencast verzameld

Frank Vermeij 27 januari 2023 16:18 in Algemeen
Na haar goed ontvangen Netflix-hit When They See Us gaat Ava DuVernay nu aan de slag met een nieuwe film genaamd Caste. Het is gebaseerd op het boek van dezelfde naam en belooft weer een thematisch geladen verhaal te worden. De sterrencast van de film is nu ook bekend.

Sterrencast
DuVernay heeft allerlei toptalenten gecast in de film. Zo zijn Jon Bernthal (The Punisher), Nick Offerman (Parks and Recreation), Connie Nielsen (Wonder Woman), Vera Farmiga (The Conjuring), Niecy Nash (Dahmer) en Jasmine Cephas Jones (Blindspotting) allemaal te zien in 'Caste'.Offerman maakt komende week zijn debuut in de HBO-hitserie The Last of Us als Bill. Bernthal was recent nog te zien in The Bear op Disney+.

Verhaal
Isabel Wilkerson's Caste, een bestseller en genomineerd voor verschillende prijzen, onderzoekt racisme in Amerika door het prisma van sociale, economische en culturele afbakening en "pijlers" van uitsluiting.

De thematiek van het boek ligt in lijn met de verhalen die DuVernay vertelt in haar projecten. Het belooft dus veel goeds.

NieuwsFilm

meest populair