Dit weten we over Quentin Tarantino's 'Kill Bill 3'

Dit weten we over Quentin Tarantino's 'Kill Bill 3'

Wordt het zijn laatste film?

Een Quentin Tarantino-film is altijd iets om naar uit te kijken. Helaas maakt de geliefde regisseur nog maar één enkele film en dan houdt hij ermee op. Filmfanaten denken te weten om welke film het gaat.

Tarantino heeft al heel wat toppertjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Pulp Fiction, Django Unchained en The Hateful Eight. Ook wist de regisseur hoge ogen te gooien met de twee Kill Bill-films. Sommige fans hopen dan ook dat zijn laatste film de derde Kill Bill-film wordt. Dit zou best wel eens kunnen kloppen.



Misschien wel
Door de jaren heen is Tarantino hier vaak naar gevraagd, tijdens interviews en andere gesprekken. Zo zei hij o.a.: "Ik wil er eerlijk gezegd nog niet teveel over verklappen"

"Het enige wat ik kan zeggen is dat ik het er met mijn team al vaak over heb gehad. Het is echter een heel lang proces, dus mocht het er ooit van komen, dan zal het wel nog even duren".

Wachten
Ondanks het feit dat dit tamelijk teleurstellend was voor de mensen die hoopten dat Kill Bill: Vol 3 niet meer al te lang op zich zou laten wachten, is het wel duidelijk dat Tarantino het nog ziet als een mogelijkheid.

Recentelijk liet actrice Vivica Fox nog weten dat zij ook maar wat graag wil terugkeren. Iin de eerste twee delen speelde zij Vernita Green, die door het hoofdpersonage The Bride (Uma Thurman) uit wraak vermoord wordt. Toch denkt zij dat ze op een bepaalde manier toch nog wel kan terugkeren.



Reactie
Zo zegt Fox: "Misschien door middel van een flashback? We kunnen er altijd iets op verzinnen. Ik kan er in ieder geval niet op wachten".

Ook weet Fox al wie haar dochter zou kunnen spelen: "Zendaya! Ze is prachtig en geweldig. We moeten ervoor zorgen dat het in haar schema past". Beide dames zouden het dan kunnen opnemen tegen The Bride en haar dochter (en wie is beter voor die rol dan Thurmans eigen dochter Maya Hawke? Zij zit dit zelf ook wel zitten.)

Wil je meer lezen over de mogelijke Kill Bill: Vol 3? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair