Zo ziet Marvel-acteur Chris Hemsworth eruit als hij 85 jaar is

Spoiler-alert: de hunk ziet er nog steeds fantastisch uit.

Door redactie 30 januari 2023 12:09 in Celebrity
Chris Hemsworth speelt de dondergod Thor in het Marvel-filmuniversum en heeft ook het lichaam van een god. Toch zal ook hij niet voor eeuwig jong blijven. Op nieuwe foto's laat hij zien hoe hij erover vijftig jaar mogelijk uitziet.

Hemsworth is op dit moment 39. Maar wat als we een sprong van vijftig jaar in de tijd zouden nemen? De acteur uit Nieuw-Zeeland laat dit zien op Instagram.

Thor op leeftijd
De Hollywoodster heeft een drietal kiekjes geplaatst. Allereerst een normale foto van zichzelf.

Op de tweede foto is hij met zijn vrouw Elsa Pataky (Interceptor) te zien, die eveneens is verouderd. Op de laatste foto is hij een oude Thor.

Grenzeloos
Deze impressies heeft Hemsworth laten voor zijn programma Limitless. Daarin ondergaat hij zes uitdagingen in zijn zoektocht naar een lang leven.Heftig nieuws
Hemsworth heeft voor zijn programma meerdere onderzoeken ondergaan. Hierdoor is hij meer te weten te komen over zijn leven en lichaam.

Een van de onderzoeken leidde tot een heftige ontdekking: Hemsworth heeft een acht tot tien keer grotere kans op de ziekte van Alzheimer.

Streamen
Limitless with Chris Hemsworth wordt uitgezonden door National Geographic en is exclusief op Disney+ te streamen.NieuwsFilm

meest populair