Sofia Vergara feest erop los met Jessica Alba, Sharon Stone en Priyanka Chopra

Sofia Vergara feest erop los met Jessica Alba, Sharon Stone en Priyanka Chopra

Het 25-jarig bestaan van het beauty-merk Anastasia werd uitgebreid gevierd in Beverly Hills

Het 25-jarig bestaan van het beauty-merk Anastasia werd uitgebreid gevierd in Beverly Hills. Op het feest waren veel bekende sterren aanwezig, te zien aan de foto's.

Anastasia Soare, de eigenaresse van de beroemde beauty-lijn, heeft het goed gedaan. Zij begon met een kleine schoonheidssalon in Beverly Hills en breidde die zaak uit naar een waardevolle onderneming. Haar nettowaarde wordt op het moment op 660 miljoen Amerikaanse dollars geschat. Dat is dus wel een feestje waard.



Sofia Vergara feest met ...
Zo deelt Sofia Vergara een aantal herinneringen op haar Instagram hierboven. Ze staat vereeuwigd met Jessica Alba, Rita Wilson, Priyanka Chopra en Heidi Klum. Ook laat zij een leuke schets van haar en bestie Heidi zien.

In Hollywood is geen feest compleet zonder Sharon Stone. Op een foto zit zij samen met Sofia op de vloer. Voor haar ligt een poster ter aandenken. Elke ster heeft een eigen figuur en een aantal hebben al wat ter herinnering geschreven.

Kim Kardashian feest met ...
Ook Kim Kardashian plaatst een serie foto's van het partijtje op haar social media. Bij het etentje zat zij naast Oprah Winfrey en Jennifer Lopez. De drie lijken aan elkaar gewaagd met hun ondernemingen.

De beroemdheden vonden het fijn elkaar weer te zien - en het levert de leukste foto's op. Ook Daily Mail plaatst een interessant artikel hier. Hieronder is de groepsfoto het bekijken waard. De groep genodigden bestaat stuk voor stuk uit powervrouwen.



NieuwsFilm

meest populair