Niet iedereen is blij met tepel-foto van Katja Schuurman

Niet iedereen is blij met tepel-foto van Katja Schuurman

Vooral het pak melk is volgens velen niet oke.

Er komen wel vaker berichten langs op FilmTotaal over de geliefde BN'er Katja Schuurman. Zij deelt namelijk regelmatig pikante kiekjes op haar Instagram-account, maar haar laatste foto zorgt wel voor de nodige ophef.

Schuurman deelde recentelijk nog een plaatje waarin ze een topje aanheeft dat weinig aan de verbeelding overlaat. Haar tepels zijn namelijk behoorlijk goed te zien. De tekst naast de foto is dan ook de volgende: "Zo. En nu eerst een pak melk. (En ja inderdaad #freethenipple)".

Kritiek
Toch kreeg Schuurman, o.a. bekend van Casa Coco en Costa, hier behoorlijk wat kritiek op. Het gaat echter niet om haar tepels, maar juist om het pak melk. Door dit zinnetje is de Nederlandse actrice onder vuur komen te liggen.

Zo zegt een iemand bij de foto: "Free dan ook de nipple van de koe en drink plantaardige melk" terwijl een andere persoon weer post: "Melk is voor baby's en kalfjes!". Deze twee reacties kregen ook behoorlijk wat likes.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook vragen sommige mensen zich af of Schuurman met dit spannende kiekje weer uit is op aandacht en meer volgers. Aandacht krijgt ze zeker, maar ze had waarschijnlijk gehoopt op andere reacties...

Het is echter niet de eerste keer dat dit haar overkomt. Zo deelde ze recentelijk nog een foto met het peace-teken. Klein probleempje: als je goed kijkt, heeft ze met de bloemen niet het peace-logo gemaakt maar juist die van het dure automerk Mercedes.



NieuwsFilm

meest populair