5 films in het DC-filmuniversum aangekondigd: 'Gods & Monsters'

5 films in het DC-filmuniversum aangekondigd: 'Gods & Monsters'

In 2025 begint het nieuwe DCU met 'Superman: Legacy'

James Gunn heeft zojuist de eerste paar films aangekondigd voor het eerste hoofdtuk van zijn DC-universum, genaamd Gods & Monsters. Er zitten een paar obscure personages tussen, maar een nieuwe Superman en Batman zijn ook van de partij.

Nieuwe Superman en Batman
Hoewel het er toch op lijkt dat Gunn het DC-universum niet compleet gaat rebooten (Viola Davis keert terug als Amanda Waller), worden Henry Cavill en Ben Affleck definitief vervangen door jongere acteurs.

Superman: Legacy en The Brave and the Bold zijn dan ook twee van de eerste films die we zullen zien. Superman: Legacy focust op een jongere Clark Kent tijdens zijn formatieve jaren als Superman. The Brave and the Bold gaat zich focussen op Batman en zijn zoon Damian Wayne/Robin.

Supergirl, Swamp Thing en The Authority
Verder komt er een 'Supergirl'-film genaamd Supergirl: Woman of Tomorrow. Of deze Supergirl ook gespeeld wordt als dezelfde actrice in de opkomende 'Flash'-film is nog onduidelijk.

Dan hebben we de twee zeer obscure films: Swamp Thing en The Authority. Swamp Thing wordt een horrorfilm over het desbetreffende moerasmonster die connecties heeft met de mystiekere kant van DC.

The Authority gaat over een groep helden die vinden dat de wereld niet te redden valt op een vreedzame manier en dus ethisch in een grijs gebied zitten.

The Batman II
En dan is ook The Batman II aangekondigd, lees hier meer. Hieronder bekijk je rustig de aankondiging van Gunn nog eens terug.



NieuwsFilm

meest populair