'Avatar'-ster betreedt de criminele onderwereld in trailer misdaadthriller 'Transfusion'

'Avatar'-ster betreedt de criminele onderwereld in trailer misdaadthriller 'Transfusion'

Sam Worthington nam deze rol aan tussen het maken van de 'Avatar'-sequels door.

Tussen het maken van de vele vervolgen op Avatar, nam hoofdrolspeler Sam Worthington ook nog even de tijd voor een andere film: Transfusion. In deze misdaadthriller uit Australië wordt hij gedwongen de criminele onderwereld in te duiken. Bekijk hieronder de trailer.

Na een afgrijselijk verlies proberen een vader (Worthington) en zijn jonge zoon weer nader tot elkaar te komen. Laatstgenoemde voelt zich schuldig vanwege een keuze die hij nooit heeft gemaakt, terwijl z'n vader lijdt aan PTSS en geen identiteit meer heeft sinds hij niet meer in het Australische leger zit.

Criminele onderwereld
Op een gegeven moment wordt de vader door een voormalig legermaatje in de criminele onderwereld gezogen. Hij moet dit doen, want anders bestaat de kans dat zijn enige zoon van hem wordt afgenomen.

Transfusion is het speelfilmdebuut van schrijver en regisseur Matt Nable, die zelf ook een rol speelt. De cast bestaat verder uit o.a. Phoebe Tonkin, Edward Friday Carmody, Jeremy Lindsay Taylor en Sam Cotton.

De film draait al in Australië en zal vanaf maart in de Verenigde Staten te zien zijn. Over een Nederlandse release is niets bekend.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair