Keanu Reeves over zijn rol in 'John Wick'-spin-off 'Ballerina' met Ana de Armas

"Het is een cool verhaal", aldus de John Wick-acteur.

Lise Knipping 1 februari 2023 13:51 in Algemeen
Kan je geen genoeg krijgen van John Wick? Goed nieuws, want een spin-off van de populaire actiereeks staat op de planning! In Ballerina schittert Ana de Armas als hoofdpersonage en nu laat ook Keanu Reeves weten op welke manier zijn personage een rol zal spelen in de spin-off.

Reeves - dé John Wick - laat weten dat hij in ieder geval veel zin heeft in Ballerina. "Het is een cool verhaal", vertelt de acteur in een gesprek met Total Film.

Wereld van John Wick
Ook vertelt Reeves dat hij veel vertrouwen heeft in de regisseur van de spin-off: "Lenn Wiseman heeft een visie, maar omarmt daarbij ook de wereld van John Wick."

Te zien in spin-off
Of Reeves ook te zien is in deze spin-off? Zeker! De acteur bevestigde eerder al dat hij een cameo heeft in Ballerina. "Het was leuk om het pak weer aan te trekken, voor hoe kort dan ook", aldus Reeves in het interview.

Werken met Ana de Armas
"Er is een reden voor John om in Ballerina te spelen. Het is eigenlijk heel natuurlijk", vertelt Reeves. "Het werken met Ana was fantastisch. Ze houdt van actie en ze is er bovendien heel erg goed in!"

Ballerina heeft tot dusver nog geen releasedatum te pakken. Gelukkig kunnen we tot die tijd uitkijken naar het vierde deel in de John Wick-franchise. John Wick: Chapter 4 is vanaf 24 maart te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair