'Scream 6' lijkt absurd veel moordenaars te krijgen

Niet een, niet twee, maar drie gemaskerde moordenaars

Zoe van Leeuwen 1 februari 2023 15:31 in Algemeen
Uit de nieuwe officiële synopsis voor Scream 6 blijkt dat er in totaal 3 gemaskerde moordenaars zullen zijn, die het leven van de overlevende moeilijk zullen maken.

In het zesde deel verhuizen de overlevenden van de moorden van Ghostface uit Scream naar New York voor een nieuwe start. Helaas zijn ze nog niet af van de schurk(en).

Nieuwe synopsis
Uit de officiële synopsis blijkt dat het mentaal erg slecht gaat met Jenna Ortega's Tara Carpenter. Ook worden de theorieën dat Sam Ghostface is versterkt. Bekijk de volledige synopsis hieronder:

"Terwijl de overlevenden van de recente aanval in Woodsboro naar New York City reizen om te studeren, begint Tara, the final girl, manische psychische inzinkingen te ervaren terwijl ze de geesten van vroegere moordenaars ziet. Ondertussen probeert haar zus, Sam, haar te manipuleren door doen alsof ze Ghostface is. Maar wanneer haar plan mislukt, verschijnen er drie nieuwe gemaskerde moordenaars op het toneel, waardoor de vraag wie zal overleven en wie het laatste slachtoffer zal zijn, nog moet worden beantwoord."

3 moordenaars
Uit de eerdere trailer leek het er al op dat er niet één Ghostface zou zijn, nu heeft de synopsis dus bevestigd dat het er drie zullen zijn. Wie de rol van Ghostface op zich nemen is nog niet bekend. Wel zijn er theorieën.

Zo zou Sam Carpenter een van de moordenaars kunnen zijn. Ook denken veel fans dat Matthew Lillard terug zal keren als Stuart Macher.

Scream VI is vanaf 9 maart te zien in de Nederlandse bioscoop.NieuwsFilm

meest populair