Pakt Chris Pratt gelijk een grote rol in het nieuwe DC Universe?

Van Star Lord naar Booster Gold?

Wouter Drummen 2 februari 2023 11:34 in Algemeen
Chris Pratt is zowat in elke blockbuster en grote franchise te zien. Denk bijvoorbeeld maar aan Jurassic World en zijn rol als Peter Quill/Star Lord in het MCU. Sommige mensen denken dat hij nu echter ook een rol heeft weten te strikken bij DC.

Bij DC vinden er de laatste paar maanden de nodige veranderingen plaats. James Gunn is namelijk de nieuwe grote baas van de superheldenstudio, waardoor al heel wat grote namen zoals o.a. Henry Cavill, Ben Affleck en Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins zijn vertrokken.

Toekomst
Dit betekent natuurlijk wel dat Gunn op zoek moet naar nieuw talen voor alle aanstaande projecten. Hij werkte al eerder samen met Pratt aan de Guardians of the Galaxy-films en zou nu weer een andere rol voor de acteur in gedachten hebben, namelijk die van Booster Gold.

Het personage verscheen voor het eerst in 'Booster Gold #1' (februari 1986). Hij is lid van de Justice League en staat bekend om zijn kennis van historische gebeurtenissen en toekomstige technologie te gebruiken als zijn superkracht. Hij heeft in het verleden heel wat slechte dingen gedaan, maar wil nu zijn kracht gebruiken om goede dingen te doen.

Wel of niet
Gunn liet al eerder weten maar wat graag weer samen te willen werken met zijn Guardians-collega's. Het is ook geen geheim dat de regisseur het goed kan vinden met Pratt. Laatstgenoemde is de laatste jaren vaker onder vuur komen te liggen, maar Gunn nam het elke keer weer voor hem op.

De nodige mensen denken dan ook dat Pratt gevraagd gaat worden voor het nieuwe DC van Gunn. Sommige filmwebsites gaan zelfs al iets verder en zeggen dat de twee bekendheden al gesprekken hebben gevoerd. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen. Zie enkele tweets hieronder.NieuwsFilm

meest populair