Elizabeth Hurley daagt je uit in opvallend zwart jurkje

Met de slogan 'Come up and see me some time', wat zeg jij dan?

Door redactie 2 februari 2023 11:41 in Celebrity
Elizabeth Hurley was in de jaren negentig en 2000 in de nodige films te zien. Ze doet het echter nu heel wat rustiger aan. Sinds 2004 was ze enkel en alleen te zien in twee films. Hurley zorgt er echter wel voor dat we haar zeker niet vergeten.

De in Basingstoke, Verenigd Koninkrijk geboren actrice maakte haar debuut in de film Aria uit 1987 en werkte zich al snel een weg naar de top. Hierna was ze namelijk alweer te zien in Remando Al Viento naast niemand minder dan Hugh Grant. Vanaf dat moment had ze de rollen voor het oprapen.

Carrière
Enkele jaren later, in 1992, verscheen haar eerste echt grote Hollywoodfilm, genaamd Passenger 57, een actiefilm met o.a. Wesley Snipes. Aangezien ze meer een meer te zien was, viel ze ook op bij grote modemerken.

In diezelfde periode brak ze dus ook door als model, voor onder meer het bekende cosmeticamerk Estée Lauder. Ondanks het feit dat ze vandaag de dag alweer 57 jaar oud is, wil nog menig merk met haar werken, maar heel erg gek is dit niet.

Kiekjes
Hurley ziet er namelijk nog steeds prachtig uit. Dit weet ze zelf ook wel, want ze deelt graag 'pikante foto's' op haar Instagram-pagina. Ze heeft maar liefst 2,5 miljoen volgers, die ze vaak trakteert op spannende plaatjes. Nu is het weer raak.

Hoewel de actrice vaak kiekjes deelt waarin ze enkel en alleen een bikini aanheeft, gaat het deze keer om een jurk, maar dat maakt haar niet minder mooi. Het zwarte, elegante kleedje is in het midden uitgesneden en toont maar weer eens aan hoe beeldschoon Hurley nog steeds is.

Wil je de ook zien hoe Elizabeth Hurley erbij loopt? Bekijk het kiekje dan nu op haar Instagram!

NieuwsFilm

meest populair