'Indiana Jones 5'-regisseur in gesprek om de DC-horrorfilm 'Swamp Thing' te maken

James Mangold heeft een volle agenda

Frank Vermeij 2 februari 2023 12:19 in Algemeen
James Mangold, de topregisseur achter Logan, Ford v Ferrari en straks Indiana Jones and the Dial of Destiny, is officieel in de running om de reeds bekendgemaakte horrorfilm Swamp Thing te regisseren voor DC Studios. Hij bevestigde dit nieuws via Twitter.

Swamp Thing
Volgens bronnen van Variety is Mangold al jaren groot fan van DC's Swamp Thing. Het personage werd begin jaren 70 geïntroduceerd en heeft sindsdien zijn eigen film gehad in de jaren 80 en recent een goed ontvangen, maar snel afgekapte serie op HBO Max.

Nog geen dag nadat bekend werd dat Swamp Thing zijn eigen horrorfilm ging krijgen als onderdeel van het nieuwe DCU, deelde Mangold al de volgende tweetKort hierna brak natuurlijk het nieuws dat hij serieuze gesprekken heeft om de film te regisseren, waarmee zijn al best volle agenda nog drukker gaat worden.

Bob Dylan
In juni komt Mangold's nieuwste film Indiana Jones and the Dial of Destiny uit en daarna begint de regisseur met zijn Bob Dylan biopic A Complete Unknown met Timothée Chalamet als de muziekicoon.

Hieronder bekijk je de recente bekendmakingen van DC. James Gunn vertelt hier ook over Swamp Thing.NieuwsFilm

meest populair