Prime Video komt met komedie vol kattenkwaad van Oscarwinnaar

Zac Efron krijgt samen met twee andere acteurs de hoofdrol in een nieuwe Prime-comedy.

Tom Huis 3 februari 2023 06:21 in Algemeen
Zac Efron, Jermaine Fowler en John Cena krijgen de hoofdrollen in een nieuwe komedie van de bekroonde regisseur Peter Farrelly. Dat meldt Collider. Ricky Stanicky, zoals de film gaat heten, wordt gemaakt voor streamingdienst Prime Video.

Drietal met geheim
De nieuwe film vertelt het verhaal van drie vrienden die een fictief personage creëren om uit lastige situaties te komen. Maar wanneer anderen achterdochtig worden, huurt het drietal een acteur in om het geheim intact te houden.

De opnames van Ricky Stanicky zijn inmiddels van start gegaan in de Australische stad Melbourne.

Amazon Studios blij met legende Farrelly
Met Efron, Fowler en Cena heeft Farrelly een sterrencast weten te strikken. Voor de regisseur betekent het een comeback in het komediegenre. Amazon Studios is blij dat het de film binnenkort kan aanbieden.

''We zijn enthousiast om dit project te starten met een komedielegende als Peter Farrelly'', aldus de baas bij de streamingdienst. Ze roemt zijn ''expertise''.

Kattenkwaad
Farrelly zelf zegt Amazon dankbaar te zijn ''voor het tot leven brengen van Ricky Stanicky''. Wanneer Prime Video-abonnees de film kunnen zien is nog niet duidelijk. Volgens de dienst kunnen kijkers ''rekenen op een hoop gelach en kattenkwaad''.NieuwsFilm

meest populair