Hoe 'Dune: Part Two' verschilt van de eerste film uit 2021

Dune-ster Dave Bautista vind deel twee een enorme verbetering.

Volgens Dave Bautista diende de eerste Dune film enkel als introductie. Dune: Part Two zal een complete verbetering zijn van deel een.

In 2021 bracht Denis Villeneuve het sci-fi spektakel naar het grote scherm. Dune, gebaseerd op de roman van Frank Herberts, bracht wereldwijd meer dan 400 miljoen dollar op. Deel twee belooft ook weer een groot spektakel te worden.

Compleet anders
In een interview met Collider geeft Bautista aan dat deel twee veel intenser wordt dan het eerste deel, die vaak als langzaam wordt gezien en dient als een introductie.

"De eerste film was slechts een inleiding tot wat deel twee is. Er gebeurt zoveel, het is zoveel bloederiger en politieker en intenser. En er zijn momenten van lichtzinnigheid met grappige momenten, het is een soort absurde humor. Het is gewoon groter en beter dan de eerste film."

Nieuwe gezichten
Deel 1 bestond al uit een sterrencast, met onder andere Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson en Zendaya. Deel 2 zal nog meer namen aan deze cast toevoegen.

Zo zullen onder anderen Florence Pugh, Christopher Walken, Austin Butler en, Léa Seydoux zich bij het grote ensamble voegen.

Dune 2 zal op 3 november te zien zijn in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair