Na 'Creed III' gaat de 'Rocky'-spinoff verder uitdijen

Na 'Creed III' gaat de 'Rocky'-spinoff verder uitdijen

Michael B. Jordan heeft nu goed de smaak te pakken.

Recentelijk kwam er op FilmTotaal nog een artikel langs over de nieuwe Creed III-trailer. Hoewel de blockbuster nog moet uitkomen, weten we nu al dat er sowieso nog een vierde avontuur zal verschijnen.

In de Creed-films speelt acteur Michael B. Jordan de hoofdrol. In de eerste twee films kon hij nog rekenen op een legendarische coach, namelijk niemand minder dan Rocky Balboa zelf (natuurlijk gespeeld door Sylvester Stallone), maar hij keert niet terug voor Creed III.

Meer Creed
Hoewel beide acteurs genoten hebben van hun samenwerking, zijn ze ook allebei van mening dat de Creed-films zich vanaf nu zullen moeten focussen op Creed zelf. Tijdens een recent interview laat Jordan zich er weer eens over uit.

Zo zegt de hoofdrolspeler: "Er komt sowieso een Creed 4 en misschien volgen nog wel meer spin-offs. Ik wil me eerst focussen op Creed zelf, maar jullie kunnen er wel vanuit gaan dat er nog meer gaat komen".

Regisseur
Jordan, natuurlijk voornamelijk bekend als acteur, geniet nu ook van het regisseren en wil dit ook meer en meer gaan doen. Zo vervolgt hij: "Ik heb nu een punt bereikt waar ik niet alleen een rol wil spelen in iemands verhaal maar ook mijn eigen verhalen wil vertellen en verfilmen".

"Ik heb Creed over een periode van ongeveer 8 jaar al twee keer gespeeld, dus om nu ook nog eens het stokje over te nemen als regisseur en te laten zien wat Adonis nu doet is heel gaaf. Ik heb nog heel veel te vertellen, dus verwacht meer!"

Mocht je de laatste trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair