De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 3 februari 2023 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Where the Crawdads Sing (2022)
Regie: Olivia Newman | Cast: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, e.a. | Kijk direct
Kya wordt als kind in de steek gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt de ogenschijnlijk zachtaardige Kya meteen door de politie en buurtbewoners aangewezen als hoofdverdachte.Pamela, A Love Story (2023)
Regie: Ryan White | Met: Pamela Anderson | Kijk direct
In deze openhartige documentaire neemt Baywatch-icoon Pamela Anderson de regie en vertelt ze voor het eerst zélf haar levensverhaal. Dat doet ze aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken. Anderson staat onder meer stil bij haar opkomst, onstuimige romances, beruchte sekstapeschandaal en Broadway-debuut.True Spirit (2023)
Regie: Sarah Spillane | Cast: Teagan Croft, Anna Paquin, Cliff Curtis, e.a. | Kijk direct
De Australische tiener Jessica Watson heeft een droom: ze wil de jonge zeilster worden die in haar eentje rond de wereld zeilt. Velen geloven echter niet dat ze dat kan. Met de steun van haar coach en haar ouders, is ze alsnog vastbesloten om het water te trotseren. Uiteindelijk lukt het haar nog echt ook.NieuwsFilm

meest populair