3 strakke misdaadfilms op Netflix om nu te kijken

3 strakke misdaadfilms op Netflix om nu te kijken

Veel spanning en sensatie op streaming.

Dol op sterke misdaadfilms? Dan houd je vast van onderstaande tips. Het zijn drie mooie titels die gewoon op Netflix staan.

Murder Mystery

Regie: Kyle Newacheck | Hoofdrollen: Jennifer Aniston, Adam Sandler, Gemma Arterton, Luke Evans | Kijk nu



In Murdery Mystery - een Agatha Christie-achtige thriller - gaat een politieagent uit New York eindelijk op vakantie met zijn vrouw naar Europa, een poging om hun huwelijk te redden. Tijdens een vliegtuigvlucht worden ze uitgenodigd voor een intieme familiebijeenkomst, die plaatsvindt op de enorme jacht van een bejaarde miljardair. Wanneer de rijkaard vermoord wordt, richten alle ogen zich op het stel uit New York.

6 Underground

Regie: Michael Bay | Hoofdrollen: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco | Kijk nu



De film draait om zes miljardairs die, om redenen die we nog niet kennen, besluiten hun dood in scène te zetten. Ze vormen daarna een eliteteam van helden die het opnemen tegen kwaadwillenden. Reynolds zou een van de rijke mannen spelen die besluit de gewapende strijd met criminelen aan te gaan.

The Hitman's Bodyguard

Regie: Jeff Wadlow | Hoofdrollen: Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds | Kijk nu



De beste bodyguard van de wereld krijgt een nieuwe klant: het is een huurmoordenaar die moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen.

NieuwsFilm

meest populair