3 moddervette scifi-films op Netflix om nu te zien

Groots vermaak op Netflix.

Zoe van Leeuwen 6 februari 2023 20:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie sciencefictionfilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Space Sweepers

Regie: Sung-hee Jo | Hoofdrollen: Tae Ri Kim, Hye-jin Yu, Daniel Joey Albright | Kijk nuOndanks hun goede wil is de crew van ruimteschip Victory nog altijd blut. Wanneer de vernietiging van de Aarde nabij is, proberen ze nog wat geld te verdienen. Ze zijn niet van plan de wereld te redden, maar met rijkdom in het verschiet kunnen ze misschien niet anders.

How It Ends

Regie: David M. Rosenthal | Hoofdrollen: Forest Whitaker, Theo James, Katerina Graham | Kijk nuWill Reacher is samen met zijn schoonvader de directeur van een grootschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in golfuitrustingen. Ze gaan een weekendje naar Milwaukee om een zakendeal te sluiten. Tijdens hun bezoek slaan alle elektrische netwerken in de Verenigde Staten uit. Aardbevingen volgen, evenals vele branden. Will heeft geen idee wat er aan de hand is. Één ding is zeker: hij moet terug naar Seattle, naar zijn zwangere vrouw die alleen is.

Skylines

Regie: Liam O'Donnell | Hoofdrollen: Rhona Mitra, Daniel Bernhardt, Lindsey Morgan | Kijk nuHet derde deel focust zich op het personage Captain Rose Corley, een mens geboren met buitenaardse superkrachten. Dat klinkt leuk, maar ze is de enige persoon die sterk genoeg wordt geacht om de buitenaardse indringers te verslaan. In een nieuwe opdracht moet ze het opnemen tegen hybride buitenaardse mensen die de meerderheid van de wereldbevolking vormen. Om te slagen moet Corley een buitenaardse moederschip binnendringen om de mensheid te redden.

NieuwsFilm

meest populair