Kate Hudson feest met Liv Tyler, Madelyn Cline, Ashley Benson en Stella McCartney

Kate Hudson feest met Liv Tyler, Madelyn Cline, Ashley Benson en Stella McCartney

Opvallend veel acteurs en muzikanten kwamen feliciteren

De bekende ontwerpster Stella McCartney heeft een sportlijn ontworpen voor het merk Adidas. Reden voor een feestje dus. In Los Angeles kwamen de leukste sterren voorbij om hen te feliciteren met die samenwerking.

Meerdere acteurs en muzikanten vielen op door hun kleding. Zo droeg Kate Hudson een prachtig pak in het turquoise, ontworpen door Stella zelf. Het rokje liet haar blote benen extra goed uitkomen. De grote blazer van de knappe actrice uit Glass Onion Knives Out maakte het geheel speels.

Chique en casual
Haar collega uit de murder mystery, Madelyn Cline, koos ook een pak uit. Zij droeg, net als Kate Hudson, een glimmende top daaronder. Model Alessandra Ambrosio en actrice Ji Jun Li zagen er zakelijk chique uit, terwijl zangeres Alicia Keys casual oogde in een denim jas.

Ook actrice Ashley Benson zag er oogverblindend uit. Zij droeg een pak met tijgerprint. Onder haar blazer droeg zij niets, waardoor alle aandacht naar haar diepe decolleté ging.

Kinderen van bekenden
Opvallend was de aanwezigheid van verschillende kinderen van bekende mensen. Iets dat niet zo vreemd is, omdat Stella de dochter is van de muzikanten Paul en Linda McCartney. Zij kent daardoor veel beroemdheden.

Zo was actrice Liv Tyler aanwezig, de dochter van zanger Steven Tyler, in een prachtige tijgerprint. Nicole Richie, de dochter van zanger Lionel Richie kwam eveneens feliciteren. Ook kwamen de dochters van Bruce Willis, de dochter van Mick Jagger, de dochter van Michael Jackson en de zoon van Diana Ross voorbij.

Nog meer sterren
Dat waren ze niet allemaal, want hier in het artikel van Daily Mail staan meer foto's van sterren. Hieronder staat een ontwerp van Stella McCartney. Op haar Instagram toont zij meer uit haar kledingcollectie.



NieuwsFilm

meest populair