Daisy Ridley zou terugkeer van Rey in 'Star Wars' echt "amazing" vinden

Daisy Ridley zou terugkeer van Rey in 'Star Wars' echt "amazing" vinden

Krijgen we meer 'Rey' te zien?

Daisy Ridley speelde in de laatste Star Wars-trilogie de grote hoofdrol. Ze was een laatste keer te zien als Rey in The Rise of Skywalker, maar nu zegt ze dat ze wel zin heeft in meer.

In eerste instantie liet Ridley weten dat haar avontuur in 'a galaxy far, far away' erop zat, maar de laatste maanden zegt ze toch steeds vaker iets anders. Nu is het weer raak.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Ridley zich over haar Star Wars-films uit: "Ik wist nooit of ik het goed genoeg ging doen. Ik had vaak het gevoel dat ik het ging verprutsen. Maar tijdens de derde film kreeg ik meer rust".

"Ik wist dat ik er keihard voor had gewerkt en dat alle mensen om me heen echt toppers waren. Ik voelde me dus steeds meer op mijn gemak en begon er meer van te genieten. Ik deed elke dag weer mijn uiterste best en uiteindelijk was het het leukste project van mijn carrière".

Meer
Ridley zou het dan ook niet erg vinden om opnieuw in de huid te mogen kruipen van Rey: "Ik heb er zo van genoten dat het smaakt naar meer. Maar of het er ooit nog van komt? Dat weet ik echt niet... Het verhaal van Rey komt tot een heel mooi einde".

"Maar toch. Ik vond het zó leuk dat ik niet nee zou zeggen tegen een nieuwe 'Star Wars'-film. Het zou geweldig zijn. Het was een droom om met al deze gave mensen te werken en ik voelde me echt fantastisch tijdens de opnames, dus ja, ik zie het zeker zitten om voor meer te gaan".

Zie hier enkele kiekjes van Ridley. Vandaag de dag werkt ze ook wel vaker als model, zoals dat hieronder te zien is.



NieuwsFilm

meest populair