Netflix pakt binnenkort uit met indrukwekkende biopic 'Harriet'

Netflix pakt binnenkort uit met indrukwekkende biopic 'Harriet'

Deze biopic vertelt het levensverhaal van heldin Harriet Tubman.

Netflix pakt binnenkort uit met een interessante film: Harriet. Deze biopic vertelt op indrukwekkende wijze het levensverhaal van Harriet Tubman, de heldin die vele tot slaaf gemaakten wist te redden.

Harriet is een film van Kasi Lemmons, een bekende regisseuse en actrice. Recent leverde zij ook de Whitney Houston-film I Wanna Dance with Somebody af.

Cynthia Erivo
De hoofdrol wordt op schitterende wijze vertolkt door multitalent Cynthia Erivo. Zij wist voor haar werk een Oscarnominatie binnen te slepen.

Recensies
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Harriet een prima score van 74 procent met een gemiddelde beoordeling van een 6.6.


Harriet (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kasi Lemmons | Cast: Cynthia Erivo, Leslie Odom Jr., Joe Alwyn, e.a. | Stuur melding
1850. De tot slaaf gemaakte Harriet Tubman weet te ontsnappen uit de slavernij en naar het Noorden te ontsnappen. Nadien wordt ze onderdeel van de abolitionistische beweging en besluit ze haar leven te riskeren door via een geheim netwerk - dat bekend staat als de Underground Railroad - tientallen anderen te helpen hetzelfde te doen.Harriet is vanaf 1 maart op Netflix te zien.

NieuwsFilm

meest populair