In 'Avatar 3' krijgen we deze schurkachtige Na'vi te zien

Oona Chaplin zal de leider van de slechte Na'vi spelen

Boaz Vermeulen 5 februari 2023 20:30 in Algemeen
Meer dan vijf jaar geleden werd het bekend gemaakt dat Oona Chaplin was gecast voor de vervolgfilms van Avatar. Nu weten we ook wat voor rol ze zal gaan spelen.

Eerder gaf regisseur James Cameron al aan dat er in Avatar 3 ook slechte Na'vi bewoners zullen zijn. Chaplin Zal Varang gaan spelen, de leider van deze slechte Na'vi groep. Ook wel bekend als 'The Ash People'.

Producent Jon Landau gaat hier verder op in:"Hier hebben we goede en slechte mensen, zo is het ook bij de na'vi. Soms zijn mensen zich er niet bewust van dat ze slecht zijn. Hoe worden die mensen slecht en komen daar dingen bij kijken die we misschien over het hoofd zien?"

Opkomende Avatar films
Voorlopig staan er nog 3 Avatar films op de planning. Avatar 3 zal op 20 december 2024 uitkomen. Daarna komt Avatar 4 op 18 december 2026 en als laatst zal Avatar 5 op de schermen verschijnen vanaf 22 december 2028.

In hetzelfde gesprek gaf Landau ook aan dat in het vijfde deel de Na'vi naar de aarde komen. Hij gaf aan dat we zullen zien dat er erge overpopulatie is en dat we onze natuurlijke hulpbronnen aan het uitputten zijn. "Hiermee willen we niet laten zien waar we onze aarde naartoe brengen, maar meer dat we de richting van waar de aarde naartoe gaat kunnen veranderen."

Genoeg om naar uit te kijken dus. Avatar 2 is in ieder geval voorlopig nog te zien in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair