Britt Scholte zomaar in haar onderbroek op Insta-foto's

De Nederlandse actrice heeft een blauwe plek.

Door redactie 6 februari 2023 07:02 in Celebrity
Actrice Britt Scholte timmert de afgelopen jaren flink aan de weg. De in Heiloo geboren blondine was al als figurant te zien in Briefgeheim uit 2010. Even laten was ze te zien in de scripted reality-serie Brugklas, als Anouk.

De fans van de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden kennen haar waarschijnlijk van haar rol als Kimberly Sanders en ze had een rol in serie Misfit: The Series uit 2021. Haar meest recente rol had ze in de film Zeppos - Het Mercatorspoor die in 2022 verscheen. Ook was ze te zien in de serie Moedermaffia!.

Opvallend op Instagram
"Zooo pfff de blauwe plekken zitten nog op mijn benen haha maar de verbouwing en chaos zijn bijna zo goed als voorbij," begint Britt op haar Instagram. We zien bij haar verhaal drie foto's in een onderbroek. Of beter: een bikinibroekje.

"Poseren in mijn ondergoed is niet iets wat ik vaak en graag doe en eigenlijk ook heel spannend vind hahah maar het is voor goed iets," gaat ze verder. "Even taboe doorbreken en dingen bespreekbaar maken; menstruatie!" Duidelijk iets commercieels.


De 25 jarige Britt Scholte in haar bikinibroekje zien? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.

Alexandra Daddario in badpak
Baywatch-babe Alexandra Daddario in badpak dat haar lichaam flink prijs geeft

Miley Cyrus doet iets maar haar jurkje
Miley Cyrus gooit superkort jurkje omhoog op Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair