Actrice Halle Bailey is een ander soort Disney-prinses in opvallend jurkje

De 22-jarige actrice ziet er weer eens beeldschoon uit.

Door redactie 6 februari 2023 11:59 in Celebrity
Halle Bailey wist de grootste rol van haar carrière te bemachtigen toen ze tekende voor de live-action remake van Disney's The Little Mermaid. Ondanks het feit dat deze film nog moet uitkomen, zorgt Bailey ervoor dat ze in de spotlights blijft staan met al haar spannende kiekjes.

De 22-jarige Bailey is vooral bekend als de helft van het muzikale duo Chloe x Halle, met haar eigen zus Chloe. Toch begon Halle Bailey ook wat te acteren en met succes. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Grown-ish en The Color Purple.

Nieuwe Disney-prinses
Mede dankzij deze projecten viel Bailey ook op bij Disney, die de actrice wisten te strikken voor de rol van Ariel. Deze blockbuster komt eind mei van dit jaar uit, maar tot die tijd zorgt Bailey ervoor dat de interesse in het project niet afneemt met de nodige pikante foto's.

Op Instagram heeft ze maar liefst 4 miljoen volgers, die ze vaak genoeg trakteert op allerlei filmpjes en kiekjes, voornamelijk van zichzelf. Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat Bailey weer eens iets post. Elke keer krijgt ze weer honderdduizenden likes en dat geldt ook voor haar nieuwe filmpje.

Filmpje
Het gaat hier om een kort videootje, waarin de actrice een lange en strakke jurk draagt. Niet alleen ziet ze er elegant uit in het zwarte kleedje, de uitgesneden jurk zorgt ervoor dat de focus toch wel voornamelijk ligt op haar bovenlichaam.

Interesse in het pikante filmpje van Halle Bailey? Klik dan snel hier.

NieuwsFilm

meest populair