Fans schrikken van het uiterlijk van Marvel-ster Michael Douglas

Hij ziet er toch wel ietsje minder verzorgd uit...

Door redactie 6 februari 2023 12:43 in Celebrity
Michael Douglas was in de jaren '80 en '90 een van de bekendste acteurs in Hollywood. Vandaag de dag is hij alweer 78 jaar oud. Ondanks het feit dat hij goed voor zichzelf zorgt, schrikken zijn fans nu wel van zijn nieuwe look.

De laatste paar jaar doet de acteur het rustiger aan, al is hij wel nog te zien in diverse Marvel-films, waarin hij Dr. Hank Pym speelt. Toch krijgen we de acteur nog vaak genoeg te zien, aangezien hij wel vaker de nodige kiekjes en filmpjes deelt op sociale media. Nu is het weer raak.

Filmpje
Als je denkt aan Douglas, zie je hem waarschijnlijk met zijn grijze lokken. Deze ruilde hij echter enige tijd geleden in voor lang rossig haar, dat bijna tot aan zijn schouders komt. Zijn volgers vinden zijn nieuwe look maar niks. Oordeel zelf met het onderstaande filmpje.Niet geweldig
Zo vinden de nodige mensen het nogal slordig uitzien en zeggen ze dat het erop lijkt alsof de acteur net uit een lockdown komt. Sommige fans dachten dat hij misschien voor dit nieuwe kapsel ging voor een rol, maar dat lijkt niet het geval te zijn.

Op zijn Instagram duiken de laatste paar weken wel vaker kiekjes op, waarin het duidelijk te zien is dat de acteur nog steeds dezelfde look heeft. Bekijk bijvoorbeeld hieronder een kiekje waarop hij staat met zijn vrouw, actrice Catharine Zeta-Jones, nog steeds met hetzelfde kapsel.NieuwsFilm

meest populair