Eerste blik op horrorkomedie 'Hell of a Summer' van 'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard

De film is het regiedebuut van de acteur

Matthijs Bouman 7 februari 2023 10:42 in Algemeen
Eind vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat Stranger Things-acteur Finn Wolfhard samen met collega-acteur Billy Bryk een film heeft geschreven en geregisseerd. Een eerste blik is hier nu van vrijgegeven.

De film, getiteld Hell of a Summer, is een horrorkomedie die zich afspeelt op een zomerkamp. Naast Wolfhard en Bryk zijn er ook rollen weggelegd voor Fred Hechinger (The White Lotus) en Abby Quinn (Knock at the Cabin).

Distributie
Ter promotie van Guillermo del Toro's Pinocchio had Wolfhard in een interview aangegeven een distributeur te zoeken voor zijn regiedebuut.

Hier lijkt nu vooruitgang in te zitten, aangezien er deze maand in Berlijn op de film geboden zal worden om distributierechten te verkrijgen.

Eerste blik
De film is momenteel in post-productie, de verwachting is dat er binnenkort een releasedatum bekend zal worden zodra de distributierechten verkocht zijn. Ondertussen worden we getrakteerd op een eerste blik uit de film.Hell of a Summer heeft nu nog geen releasedatum, naar verwachting zal hier binnenkort verandering in komen.NieuwsFilm

meest populair