Abbey Hoes ligt er maar eenzaam bij op Insta-foto

Eenzaam maar wel beeldschoon.

Door redactie 7 februari 2023 11:46 in Celebrity
De geliefde BN-er Abbey Hoes deelt wel vaker foto's en filmpjes op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak, want met een pikant kiekje weet ze weer eens hoge ogen te gooien.

Hoes is al jarenlang behoorlijk bekend in Nederland. Ze kende haar grote doorbrak in 2014. Ze won toen al, op 20-jarige leeftijd, het Gouden Kalf voor haar rol in Nena. Dit gaf haar carrière een enorme boos, dus sindsdien heeft de rollen voor het oprapen. Daar blijft het echter niet bij.

Veel werk
Hoes is eveneens actief als zangeres. Daar komen ook nog eens de nodige tv-programma's bovenop. Denk bijvoorbeeld maar aan Five Live and Dirty Lines. Ze heeft dus meer dan genoeg werk, dus het is wel te begrijpen dat ze er af en toe even tussenuit moet knijpen voor wat rust.

Nu heeft ze namelijk weer een kiekje gedeeld, waarin ze alleen op het strand ligt in een bikini om even bij te komen. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er wederom beeldschoon uit, en dat is ook wel te merken. Binnen de kortste keren werd ze bedolven onder de 'likes'. Bekijk de spannende foto hier.

Druk
Het is wel begrijpelijk waarom ze even wat tijd voor haar eigen wilde nemen. In 2022 was ze maar liefst te zien in 6 projecten, maar nu lijkt ze het even ietsje rustiger aan te doen.

De enige film waarvoor ze op dit moment getekend heeft is Nomad. Bekijk de (hele korte) teaser hieronder.NieuwsFilm

meest populair