Zonder make-up ziet Pamela Anderson er echt heel anders uit

Zonder make-up ziet Pamela Anderson er echt heel anders uit

Eindelijk de mens achter die bloedmooie vrouw zien

De nu 55-jarige actrice Pamela Anderson maakte de serie Baywatch bekend en omgekeerd. Haar turbulente leven is sinds van de week in een documentaire te zien op Netflix, genaamd Pamela, a Love Story.

Niet alleen is haar verhaal spraakmakend, ook krijg je eindelijk de mens achter die bloedmooie vrouw te zien. En heel verrassend: Zonder make-up ziet Pamela Anderson er echt heel anders uit.

Blonde bombshell
Pamela Anderson creëerde de bekende 'blonde bombshell look' zo'n 30 jaar geleden. Bijna altijd loopt zij vol in de make-up rond. Ook nu met het promoten van haar documentaire en haar nieuwe boek.

Maar gelukkig toont zij in haar documentaire ook haar rauwe 'no make up look'. En eerlijk? Zonder make-up zou je zo aan Pamela Anderson voorbij lopen. Ze valt totaal niet op. En het grappige? Het interesseert haar geen biet.

Première documentaire
Hieronder in het filmpje van Vogue krijg je een glimp van een kordate, en vooral lieve, Pam te zien. De Instagram-video volgt haar bij het gereed maken voor de première van haar film.

Een frisse Pam, met sproeten, doet de deur open in badjas. Pamela Anderson is duidelijk gespannen, terwijl zij vertelt over het maken van de documentaire. Op het moment dat zij volledig 'gestyled' tevoorschijn komt, is zij weer de 'blonde bombshell herself'.



NieuwsFilm

meest populair