Zo rijk is Demi Moore uit 'Ghost', 'G.I. Jane' en 'Striptease'

Zo rijk is Demi Moore uit 'Ghost', 'G.I. Jane' en 'Striptease'

Demi Moore is naast actrice ook stemactrice, producer, regisseur, model en auteur

Demi Moore is naast actrice ook stemactrice, producer, regisseur, model en auteur. Ze ontving verschillende nominaties en is vooral bekend van films als Ghost, G.I. Jane en Striptease.

De nu 60-jarige ster behoort al vanaf de jaren 90 tot de Hollywood-top. Mede door haar succes bedraagt haar geschatte nettowaarde 200 miljoen Amerikaanse dollars. Dat is erg veel geld en Demi Moore is dus heel rijk.

Hoe het begon
Demi Moore is geboren in 1962 in Roswell, Amerika. Ze verhuisde veel als kind door de verschillende baantjes van haar stiefvader. Op haar 16de ging zij het huis uit, schreef zich in bij een modellenbureau en nam acteerlessen.

Vanaf 1981 was zij te zien in verschillende films en series. In 1985 brak zij door met de film St. Elmo's Fire. Andere films volgden, van welk Ghost het ongelooflijk goed deed. Tussendoor was zij ook in theatervoorstellingen te zien.

Meer films
Demi Moore ontving destijds het hoogste bedrag ooit, zijnde 12 miljoen, voor een vrouwelijke hoofdrol in de film Striptease. Een aantal films van haar zijn A Few Good Men, G.I. Jane en Indecent Proposal.

Als producent doet Demi Moore het ook goed, met bijvoorbeeld de Austin Powers-films en If These Walls Could Talk, een serie over abortus. Demi Moore ontving bij haar echtscheiding van Bruce Willis een onroerend goed portefeuille ter waarde van 90 miljoen.

Meer vermogen
Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Op haar Instagram vertelt zij af en toe wat haar bezighoudt, zoals onderstaand bericht over een verrassende film.



NieuwsFilm

meest populair