Harrison Ford laat zich uit over de kritiek op 'Kingdom of the Crystal Skull'

Harrison Ford laat zich uit over de kritiek op 'Kingdom of the Crystal Skull'

Het had geen invloed op het vijfde deel.

Harrison Ford kruipt opnieuw in de huid van Indiana Jones. Sommige fans kijken hier van op, niet alleen vanwege zijn hoge leeftijd, maar ook omdat het vorige deel maar lauwtjes werd onthaald. Hier laat Indy zelf zich nu over uit.

In 2008 was Ford te zien in Kingdom of the Crystal Skull, maar echt geweldig scoorde deze niet. Ook al staat de blockbuster op Rotten Tomatoes toch op een nette 78%, veel filmfanaten waren teleurgesteld. Het vierde deel wordt dan ook vaak het minste genoemd van de franchise.

Reactie
Ford, die inmiddels ook alweer 80 jaar oud is, is druk bezig met het promoten van het vijfde deel, genaamd Indiana Jones and the Dial of Destiny. Tijdens een recent interview laat hij zich uit over de kritiek waar de vorige film mee te maken kreeg.

Zo zegt Ford: "De filmcritici waren hard, maar ze moeten wel iets begrijpen. Zij komen met hun visie, maar dat is heel iets anders dan wat Steven Spielberg en George Lucas hadden gepland. Filmcritici komen vaak met verhalen over wat een film moet zijn, maar ik vind het niet echt belangrijk om het daar over te hebben".

Geen zorgen
Ford vervolgt, door te zeggen dat alle kritiek geen invloed heeft gehad op The Dial of Destiny. Zo gaat hij verder: "Iedereen mag zijn eigen mening hebben en ja, misschien was de film wel niet zo succesvol. Toch heeft dit totaal geen impact gehad op het nieuwe deel. We hebben echt alles gegeven".

The Dial of Destiny zal vanaf eind juni in de bioscopen draaien. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm

meest populair